Thursday, 10 November 2016

Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis & Scdha Sein Travel.

Assalamualaikum n hi sume..

FN ternampak contest GA ni by  Jari Manis : Travel List n Scdha Sein Photo And Travel

So terasa dipanggil panggil nak join the contest..

Banner ni cantik kan? Apa kata cer tekan...



Tp syarat ke dua kena invite sorg blogger lain..tp FN x kenal sgt sape...cume ada 1 blog ni FN selalu bace especially pasal Korea..


Saje invite sis..mana tau kite sama2 share sama sama dpt giveaway dari JM n ss? Hehe

Ni FN amik cara cara nak join skali.. jom try..


SYARAT - SYARAT PENYERTAAN :


1. WAJIB FOLLOW blog Jari Manis : Travel List  dan Scdha Sein Photo And Travel .

2. BUAT dan PUBLISH satu entri bertajuk 'Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis & Scdha Sein Travel'.

3. TAMPAL BANNER penyertaan dan backlinkkepada entri INI sahaja.

4. TAG sekurang-kurangnya seorang rakan blogger atau lebih.

5. JANGAN LUPA tinggalkan tinggalkan link penyertaan anda di ruangan komen entriINI sahaja.
6. Nota Penting : Pastikan follow syarat 1 -5.Jika salah satu syarat tidak dipenuhi, penglibatan TERBATAL.


INGAT!!!! Tempoh penyertaan dari "07 November 2016 hingga 07 Disember 2016 sahaja".

Tp tujuan FN share blog JM, Ss and kurakurayangslow sebb blog diorg best utk dibace and banyak info..  

Oklah..tu je.. hehe..

Love FN


24 comments:

  1. FN!! Terima kasih sudi join GA ni..iwill support u 😬

    ReplyDelete
  2. Kura kura slow? Sis JM kenal dak ni 😬

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ah. Fn selalu refer blog die masa nak g korea sebelum ni.. harap harap kura kura slow x tersedak kite sebut nama die ni..😅

      Delete
  3. Terima kasih join... Good luck yeahhh... Done follow u too...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks ss.. wah org famous follow kite nie

      Delete
  4. gud luck..yuk pun join gak contest nie..
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html
    btw dah follow blog awk..klau sudi bleh lar singgah n follow blog yuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks yuk.. FN pun dh follow blog sis..harap2 nama kite ada la..hehe

      Delete
  5. singgah dr segmen yg sama :) all the best

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum. Abam Kie datang dari segmen yang sama dan terus follow blog yang comel ini. N0 11. Terima kasih. http://www.zukidin.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam.. ye ke.. good luck ye.. debo debo tunggu 7hb nie

      Delete
  7. BW dari GA yg sama.. gd luck!

    http://www.rubiahkadir.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good luck..tik tok another 11 days to go

      Delete
  8. hi, saya datang dari GA yang sama.. done follow sini :)
    Good Luck!

    ReplyDelete
  9. Blogwalking sini.. done follow
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

    ReplyDelete
  10. Tinggal jejak kat sini..
    https://kasihkuamani.blogspot.my
    All the best

    ReplyDelete
  11. Sorry FN huhuhu. Dah berbulan baru terbaca post FN ni :(

    ReplyDelete
  12. Salam.. boleh awak sharekan dgn sy agen yg awak gunakan utk perjalanan ke padang bkt tinggi tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam.. Nama travel agency sahara travel.. Owner on johana. Ni website die kalau berminat www.saharatravelmalaysia.com

      Delete